Victor Ponta a ironizat mitingul organizat de PNL in timpul dezbaterii motiunii de cenzura, spunand ca in fata Parlamentului sunt mai multi jandarmi si jurnalisti decat protestatari, afirmand ca nici Vasile Blaga, cunoscut ca un bun organizator, "nu mai e ce-a fost".

"Este nevoie de lamuriri si pentru oamenii adusi cu autobuze in fata, in ploaie. Probabil ca ei credeau ca vin sa protesteze impotriva celor care le-au taiat pensiile si salariile. Ca sa fiu sincer, nici domnul Blaga nu mai e ce-a fost odata. Sunt mai multi jandarmi si jurnalisti decat protestatari, dar asta e. Timpul ne marcheaza pe toti", a sustinut Ponta, conform Mediafax.

El a facut aceste declaratii in interventia sa in fata Parlamentului, la dezbaterea motiunii de cenzura depuse de PNL. PNL a organizat, marti dimineata, un miting in Parcul Izvor, acesta desfasurandu-se, in conditii de ploaie, in paralel cu dezbaterile din Parlament asupra motiunii de cenzura impotriva Guvernului Ponta.

La manifestatie participa cateva mii de persoane, insa sub estimarile privind o participare de 10.000 de oameni anuntate anterior de liderii liberali.

Victor Ponta critica motiunea si ii ataca pe liderii UDMR

Ponta a spus, in timpul dezbaterilor asupra motiunii de cenzura a PNL, ca demersul opozitiei nu critica in niciun fel activitatea Guvernului, care este laudata inclusiv de presedintele Klaus Iohannis, astfel incat actiunea liberalilor nu este decat "o smecherie politica". "Dincolo de o serie de jigniri, invective, cu care m-am obisnuit de altfel, nu exista azi in fata dumneavoastra niciun fel de critica adusa actului de guvernare. Nu exista astazi in fata dumneavoastra niciun fel de opinie a opozitiei despre cum e desfasoara actul guvernare si bineinteles in fata dumneavoastra nicio solutie in cazul, sigur, improbabil, in care motiunea trece. (...) Demersul de azi al opozitiei este doar o smecherie politica prin care sa spui asta e, nu mai avem ce face pana la anul, ii lasam pe ceilalti sa guverneze", a spus Victor Ponta, in debutul dezbaterilor asupra motiunii de cenzura.

Premierul Victor Ponta a criticat UDMR pentru sustinerea motiunii de cenzura, considerand ca e "o fractura logica" in atitudinea liderilor Uniunii, care de fiecare data au respins ingerintele politicului in justitie, insa demersul opozitiei este "exact invers" fata de ce a tot afirmat UDMR. "Chiar daca UDMR a decis sa voteze motiunea, respect acest drept al lor. Insa cred ca exista totusi o fractura logica. UDMR a fost intotdeauna constant in a combate implicarea juridicului in politica si a politicului in Justitie. Cred ca textul de astazi este exact invers decat ce ati afirmat de fiecare data", a spus premierul, in timpul dezbaterilor asupra motiunii de cenzura a PNL.

"Respect dreptul dumneavoastra de a vota motiunea, dar cred ca sunteti obligati sa spuneti care este pozitia fata de ceea ce cer colegii liberali", a adaugat Ponta. Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, ca recomandarea pentru parlamentarii UDMR este de a vota, la motiunea de cenzura, impotriva Guvernului, precizand insa ca nu va fi un vot pentru textul motiunii, deoarece subiectul acuzatiilor premierului trebuie discutat in justitie si nu in Parlament.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri