Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, a cerut, duminica, la Congresul PSD, schimbarea legilor in privinta luptei anticoruptie si a sustinut ca procesul lui Liviu Dragnea este "procesul PSD".

Marian Oprisan a spus ca, in calitate de presedinte al UNCJR, revine cu rugamintea de a schimba legea ANI, desi intelege "nevoia de curatenie", insa trebuie protejata si nevinovatia liderilor locali. "Modificati, pentru ca va cer de trei ani acest lucru, aceasta blestemata lege a incompatibilitatilor din Romania, care a facut numai necazuri si romanilor si administratiei", a spus presedintele CJ Vrancea, potrivit Mediafax.

Oprisan a mai spus, la tribuna, ca nu va candida pentru un post in conducerea PSD pentru ca este "prea slobod la gura", dar si pentru ca are un proces in derulare, care, spre deosebire de procesul lui Liviu Dragnea, este doar al lui si nu vrea sa implice partidul in problemele sale. "Este procesul meu, nu al partidului. Spre deosebire de mine, procesul lui Liviu Dragnea este procesul PSD, este procesul poporului care s-a prezentat la referendum pentru indepartarea dictatorului Traian Basescu", a sustinut Marian Oprisan.

Liderul de la Vrancea a mai sustinut ca el crede in lupta anticoruptie, dar e nevoie de "schimbarea sistemului si a legilor". "Putem aresta oricat de multi politicieni vrem, vor veni altii care sa faca aceleasi greseli. Pentru ca sistemul este gresit, pentru ca legile sunt gresite. Datoria noastra, chiar daca nu am facut-o in ultimii 3 ani, asa cum ar fi trebuit, este sa schimbam legile care sa-i faca pe cetateni sa traiasca in siguranta", a spus Marian Oprisan.

El a mai avut o solicitare in fata liderilor PSD: marirea salariilor angajatilor din administratie. "N-am facut un lucru important. (...) Va spun cu mana pe inima: haideti sa terminam cu ipocrizia in Romania. Nu putem tine primari, presedinti de consilii judetene, directori de directii, angajati ai administratiei publice locale cu salarii de mizerie ca sa vehiculeze milioane de euro", a spus Marian Oprisan.

Sursa foto: Mediafax

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri