Conducerea Camerei Deputatilor a fost avertizata de situatia in care un parlamentar poate introduce toate cele patru bile primite intr-o singura urna in cazul in care cererea de retinere si cea de arestare preventiva a Elenei Udrea se voteaza la pachet. Reprezentantii PSD au ignorat acest avertisment si au decis amplasarea laolalta a celor patru urne, care a condus la salvarea Elenei Udrea de la arestare.

Desi cea mai clara varianta ar fi fost sa voteze separat cererile de retinere si de arestare preventiva, deputatii le-au pus la pachet. Cine a luat aceasta decizie? „Asa s-a votat in Biroul Permanent (n.r. – conducerea Camerei Deputatilor). Imi pare rau, chiar nu-mi mai amintesc cine a facut aceasta propunere. Eu am propus sa se voteze in trei randuri, pentru ca erau trei solicitari. Insa s-a luat alta decizie din criterii de comoditate, cred“, a spus Marian Neacsu, liderul deputatilor PSD.

„Adevarul“ va prezinta discutiile stenografiate din sedinta conducerii Camerei Deputatilor din data de 26 octombrie, in cadrul careia s-a stabilit procedura de vot in cazul cererilor Justitiei de retinere si arestare a Elenei Udrea:

Citeste in continuare pe adevarul.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri