Traian Basescu a reactionat pe Facebook dupa tragedia din clubul Colectiv si sustine ca "tineretul are nevoie de cluburi". Mai mult, fostul presedintele considera ca este o greseala inchiderea cluburilor.

"Solutia este finantarea modernizarii acestor cluburi cu credite garantate de stat, la fel ca la Prima Casa. Daca le vom inchide cluburile ce alternativa dam tinerilor pentru petrecerea sfirsitului de saptamina mai ales iarna? Credeti ca vor umple salile de teatru?", a scris in continuare Basescu. Mai jos va prezentam intregul mesaj facut public de fostul presedinte.

Tineretul are nevoie de cluburi. Prima reacie a autoritilor este s le închid. Greit. Plecînd de la comanda social...

Posted by Traian Bsescu on Monday, November 2, 2015

Proprietarul clubului Expirat din Capitala a anuntat luni ca isi inchide localul, dupa tragedia din seara de 30 octombrie. Intr-o postare pe reteaua de socializare Facebook, Andrei Sosa, manager al clubului Expirat & Other Side Club, sustine ca “inca de mai bine de 10 ani a pus viata a mii de oameni in pericol”.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri