Premierul Victor Ponta isi va depune mandatul de premier, a anuntat miercuri presedintele PSD Liviu Dragnea. "Societatea vrea altceva", a spus seful PSD, care a explicat ca Ponta va ramane in functie pana se va gasi un inlocuitor.

Decizia ar putea fi justificata de protestele masive care au avut loc aseara, in care 25.000 de romani au scandat si au cerut demisia premierului, a lui Gabriel Oprea si a primarului Cristian Popescu Piedone.

„Noi ne-am asumat impreuna niste principii la Congres, am stabilit ca producem o ruptura totala de trecut, care inseamna si o ruptura totala de vechiul mod e a face politica. Am stabilit ca facem politica pentru oameni si a face politica pentru oameni inseamna ca nu trebuie sa fii surd sau orb atunci cand oamenii isi striga nemultumirea”, a spus Liviu Dragnea, presedintele PSD, conform Digi24.

„Am inteles ca unii parteneri de-ai nostri nu doresc sa isi asume nicio responsabilitate si nu inteleg ca nu se mai poate face politica rupti de societate sau de ceea ce cer oamenii in toata societatea. Daca ei nu isi asuma, primul ministru a hotarat sa isi depuna mandatul pentru ca nu se mai poate continua asa. O sa avem o intalnire in Coalitie. Imediat dupa aceasta declaratie o sa ii sun pe colegii nostri din Coalitie sa ne vedem la ora 1 (13.00, n.r.), sa ne vedem cu primul ministru si sa stabilim impreuna care este calea de urmat”, a mai spus liderul PSD.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri