Mandatul pe care il are presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, este acela de a face curatenie, ceea ce zilele acestea se intampla in strada, prin manifestatii la care zeci de mii de oameni au fost prezenti, este o oportunitate istorica de a schimba ceva, crede Tudor Benga, unul dintre tinerii antreprenori romani prezenti la negocierile de la Cotroceni.

„Sunt un reprezentant al strazii, iar strada este mult mai desteapta decat este creditata sa fie. Strada intelege absolut fiecare artificiu tactic, fiecare dribling pe care clasa politica il face. In strada este o pancarta pentru fiecare fapta. Piata, insa, trebuie sa fie respectata, iar procesul de schimbare trebuie sa fie unul transparent. Asistam la o oportunitate istorica de a schimba ceva", a declarat Tudor Benga, care este de parere ca presedintele Klaus Iohannis este singurul politician cu legitimitate, care mai poate face curatenie in sistem. "Tot restul politicienilor este compromis”, a declarat Tudor Benga, unul dintre membrii mediului de business prezent la consultari, care ii incurajeaza pe toti cei care au fost pana acum in strada „sa ramana in strada”.

Tudor Benga este antreprenor specializat in eCommerce si conduce un business de vanzare de carte in limba engleza (okian.ro) si este co-fondator al unui alt business, de e-fulfillment (frisbo.ro).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri