Presedintele Klaus Iohannis a spus duminica seara, in dialogul pe care l-a avut cu manifestanti din Piata Universitatii, ca in acest moment nu inclina foarte mult spre solutia alegerilor anticipate, intrucat nu ar rezolva problema.

"Domnule presedinte, vreti anticipate? Noi nu vrem anticipate, pentru ca in Parlament vor ajunge aceleasi partide", i s-a adresat un manifestant lui Iohannis, in Piata Universitatii, scrie Mediafax.

Presedintele a replicat ca nici el nu ar opta in acest moment pentru alegeri legislative inainte de termen. "Eu nu inclin acum foate mult spre anticipate, nu rezolva problema", a spus Iohannis, raspunsul sau fiind urmat de scandari ale manifestantilor. "Vrem dreptate, nu anticipate!", au strigat oamenii.

Solutia anticipatelor a fost sustinuta de PNL si a fost discutata inclusiv la consultarile cu partidele parlamentare, care au avut loc joi si vineri.

"Concluzia mea este ca majoritatea liderilor politici sunt dispusi sa discute despre alegeri anticipate, sunt dispusi sa discute despre un guvern tehnocrat. Aproape nimeni nu este dispus sa discute despre un guvern politic. Este o noutate. De aceea niciun partid nu a venit cu un nume de prim-ministru", declara vineri Iohannis, la finalul celor doua zile de consultari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri