Premierul desemnat Dacian Ciolos a decis sa nu il mai includa in Cabinetul sau pe Andrei Baciu, pe care il propusese pentru postul de ministru al Sanatatii, decizia fiind luata in urma controverselor aparute in spatiul public dupa nominalizarea acestuia, potrivit Mediafax.

”In urma controverselor aparute in spatiul public, primul ministru desemnat a decis sa nu il mai includa pe Andrei Baciu pe lista propunerilor de ministri care va fi trimisa la Parlament in aceasta seara (duminica seara -n.r.)”, au declarat surse apropiate situatiei.

Dupa anuntul premierului desemnat privind nominalizarea lui Andrei Baciu pentru postul de ministru al Sanatatii, pe Facebook au inceput sa circule fotografii in care Andrei Baciu aparea in lenjerie intima, ca model.

De asemenea, medici si manageri de spitale s-au declarat contrariati la aflarea vestii ca Andrei Baciu ar putea fi ministru al Sanatatii, motivand ca acesta nu are nici pregatirea si nici experienta necesare pentru a conduce o institutie publica de dimensiunea si cu greutatea celei pentru care a fost propus, care se ocupa de intreg sistemul sanitar.

Seful Institutului Oncologic din Cluj, noua propunere pentru functia de ministru al Sanatatii

Noua propunere a premierului desemnat, Dacian Ciolos, pentru postul de ministru al Sanatatii este Patriciu Achimas-Cadariu, seful Institutului Oncologic ”Prof. Dr. Ion Chiricuta” din Cluj-Napoca, dupa ce Andrei Baciu, propus initial pentru acest portofoliu, a fost retras.

Potrivit unor surse oficiale, Patriciu Achimas-Cadariu este urmatoarea propunere a premierului interimar pentru functia de ministru al Sanatatii.

In varsta de 39 de ani, medicul Patriciu Achimas-Cadariu conduce de trei ani Institutul Oncologic ”Prof. Dr. Ion Chiricuta” din Cluj-Napoca.

Sursa foto: Romania TV

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri