Liderul PSD, Liviu Dragnea, a facut, luni, un bilant al Guvernelor Ponta, in absenta fostului prim-ministru, afirmand ca Victor Ponta a fost cel mai bun premier al Romaniei, care a lasat tara intr-o situatie economica mult mai buna decat era in 2012 si a reusit sa repare "nedreptatile" din trecut.

"Din punctul meu de vedere, Victor Ponta este cel mai bun premier pe care l-a avut Romania. Ii multumesc pentru ce a facut pentru aceasta tara. Cred ca ar fi fost in continuare un premier foarte bun si in continuare cred ca nu trebuia sa plece", a spus Liviu Dragnea, in cadrul bilantului celor patru Cabinete conduse de Victor Ponta, scrie Mediafax.

Liviu Dragnea a trecut in revista masurile adoptate de Cabinetul Victor Ponta in absenta fostului premier, cu care spune ca nu a mai vorbit in ultimul timp. La bilant au participat secretarul general al PSD, Marian Neacsu, si ministrul demisionar al Finantelor, Eugen Teodorovici.

Potrivit bilantului Guvernelor Ponta, "Romania a fost scoasa din criza si a cunoscut cea mai mare crestere economica din UE", find "reparate multe nedreptati". Liviu Dragnea a precizat ca masurile economice, precum reducerile de taxe si, in special, a TVA, au crescut nivelul de trai al romanilor, fiind redusa si rata somajului.

Dragnea a prezentat mai multe cifre, potrivit carora, Guvernul Ponta si-a respectat promisiunile facute in 2012 si chiar le-a depasit, in ceea ce priveste cresterea economica, reducerea deficitului si acoperirea datoriilor externe al Romaniei.

Mai mult, Dragnea a precizat sa situatia Romaniei la finalul Guvernului Ponta este mult mai buna decat situatia din 2012, cand PSD si coalitia au preluat puterea. De exemplu, spune Dragnea, cresterea economica era in 2012 de doar 1,1%, fiind acum de 3,8%, PIB-ul a crescut si deficitul a fost redus, precum si rata inflatiei si a somajului.

Dragnea a precizat ca fiecare ministru in parte, care doreste, va face un bilant propiu la minister odata cu predarea mandatului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri