Ministrul desemnat al Afacerilor Interne, Petre Toba, a primit luni aviz favorabil de la comisiile de aparare, ordine publica si siguranta nationala ale celor doua Camere ale Parlamentului, decizia fiind luata in unanimitate, prin vot deschis.

Petre Toba a aratat la iesirea de la audierea din Comisiile pentru Aparare, Siguranta si Ordine Publica ca se simte onorat sa fie prezent la sedinta in postura de candidat pentru functia de ministru al Internelor si a aratat ca una dintre prioritatile lui este aceea de crestere a cadrului de siguranta a cetateanului, mai ales in contextul european actual, scrie Mediafax.

"A fost o audiere extrem de consistenta am avut foarte multe intrebari si sper ca votul final a dovedit ca raspunsurile mele au multumit pe domnii deputati si senatori. Imi exprim speranta unei foarte bune colaborari cu comisiile pe ordine publica si sisuranta nationala si bineinteles un sprijin din partea acestora si bineinteles de cate ori va fi nevoie voi fi in Parlament la cele doua comisii", a spus Toba.

Intrebat care este principalul sau obiectiv pentru MAI, Toba a declarat: "Prioritatea numarul unu a Ministerului Afacerilor Interne va fi reprezentata de cresterea gradului de siguranta al cetateanului si cand spun acest lucru, este o tema extrem de actuala, vedem cu totii tot ceea ce se intampla in proximitatea Romaniei, vedem tot ceea ce se intampla in Europa si prin cresterea gradului de siguranta doresc sa acopar toate componentele ce insumeaza siguranta cetateanului".

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri