Organizatia PNL Bucuresti l-a desemnat, miercuri, pe europarlamentarul Cristian Busoi candidat al partidului pentru Primaria Capitalei, acesta urmand insa sa fie validat de forurile de conducere ale formatiunii liberale.

Anuntul a fost facut de copresedintii PNL Bucuresti Anca Boagiu si Teodor Atanasiu, care au precizat ca decizia a fost luata in unanimitate, tinandu-se cont si de criteriile de integritate stabilite de PNL, scrie Mediafax.

"Candidatul PNL pentru Primaria Generala a Capitalei este Cristian Busoi. (Decizia a fost luata –n.r.) in unanimitate, nu au existat nici abtineri, nici impotriviri. Suntem in blockstart, este un moment extrem de important. Ii dorim lui Cristi mult succes si il asiguram de sprijinul intregii organizatii pentru competitia in care noi speram din toata inima sa invinga cu usurinta”, a declarat copresedintele PNL Bucuresti, Anca Boagiu.

La randul sau copresedintele PNL Teodor Atanasiu a declarat ca desemnarea candidatului s-a facut avand in vedere, in primul rand, criteriile de integritate adoptate de PNL, dar si sansele de castig si potentialul de crestere in urmatoare luni ale candidatului desemnat.
Candidatul PNL pentru Primaria Bucuresti, europarlamentarul Cristian Busoi, a declarat ca responsabilitatea care ii revine este mare si ca intelege clar care sunt „sperantele si asteptarile colegilor din PNL Bucuresti, dar si ale electoratului PNL Bucuresti”.

Cristian Busoi a afirmat ca Bucurestiul este un oras sufocat de trafic, care are un sistem de incalzire in criza si care va pierde mare parte din banii eruopeni pe care putea sa ii acceseze in exercitiul financiar care tocmai s-a incheiat. „Bucurestiul este o capitala care nu a fost pana la capat condusa”, a declarat Busoi.

Candidatul PNL la Primaria Bucuresti a mai spus ca in saptamanile urmatoare va prezenta solutii detaliate pentru problemele bucurestenilor.

„Asteptam sa se faca desemnarea candidatilor pentru primarii de catre colegii mei din PNL Bucuresti si validarea la nivel central a candidatilor la cele 6 sectoare pentru a avea o echipa completa si vom face toate eforturile sa ii convingem pe bucuresteni ca avem nu numai solutiile potrivite, c si ca suntem in stare sa implementam si ca putem conduce adiminitratia Bucurestiului cu mai multa impliare, onestitate”, a spus Cristian Busoi.

Liberalii din organizatia Bucuresti s-au reunit miercuri, intr-o sedinta speciala, in vederea desemnarii candidatului la Primaria Capitalei, care ar urma sa fie anuntat la Consiliul National de vineri. Candidatul este desemnat in baza sondajelor de opinie comandate de PNL. Cristian Busoi, inscris in cursa interna pentru Primaria Capitalei, a aparut, marti, alaturi de presedintele Klaus Iohannis, la un eveniment legat de patrimoniul Bucurestiului, cei doi evitand sa explice prezenta eurodeputatului, insa aceasta a fost interpretata ca un semnal de sustinere din partea sefului statului.

De altfel, intrebat de juranlisti, copresedintele Vasile Blaga declara, luni, la finalul sedintei PNL, ca eurodeputatul este o varianta pentru Primaria Capitalei.

Europarlamentarul liberal Cristian Busoi s-a inscris, in luna iulie, in competitia interna a PNL pentru desemnarea candidatului la Primaria Capitalei, spunand ca isi doreste sa propuna "politici publice dupa modelul oferit Romaniei de presedintele Klaus Iohannis".

In cursa interna pentru Primaria Capitalei, s-au mai inscris atunci prim-vicepresedintele Ludovic Orban, deputatul Costica Canacheu si Petre Roman, care a iesit automat din discutie in conditiile in care este cercetat in dosarul Mineriadei.

Pentru sectoare s-au inscris urmatorii liberali: Sector 1 – Diana Tusa, Sector 2 – Dan Cristian Popescu, Sector 3 – Eugen Nicolaescu, Cristian Tudorache, Bogdan Jansen, Sector 4 – Marius Rogin, Sector 5 – Ovidiu Raetchi, Sector 6 – Razvan Mironescu.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri