Premierul Dacian Ciolos a anuntat ca Guvernul a finalizat planurile de actiuni sectoriale pentru fiecare minister si le-a sintetizat intr-un document care va fi trimis Parlamentului pana la finalul vacantei parlamentare, cerandu-le totodata ministrilor sa-l prezinte comisiilor de specialitate .

"Am finalizat planurile de actiuni sectoriale, cu prioritatile pe fiecare minister, ceea ce ati trimis in urma intalnirilor, discutiilor pe care le-am avut inclusiv sedintele informale de Guvern de sambata, de la instalarea Guvernului si pana acum. Am reusit sa sintetizam aceste prioritati sectoriale pe care vi le-ati fixat fiecare dintre dumneavoastra intr-un document pe care asa cum am promis o sa-l trimitem Parlamentului pana cand Parlamentul se intoarce din vacanta si o sa va rog sa va faceti timp sa mergeti in comisiile de specialitate sa prezentati aceste prioritati pe care vi le-ati stabilit si sa le discutati cu parlamentarii", le-a spus Dacian Ciolos ministrilor miercuri, la inceputul sedintei Executivului , conform Mediafax.

El le-a cerut membrilor Cabinetului sau sa se "concentreze" pe implementarea planului de masuri sectoriale in institutiile pe care le conduc pentru ca "timpul este scurt" si le-a transmis acestora ca trebuie sa faca diferentierea intre prioritatile pe care si le-a stabilit actualul Guvern si lucrurile care trebuie facute pentru administratrea "normala" a ministerelor.

De asemenea, Dacian Ciolos a anuntat ca se va deplasa la toate ministerele pentru discuta in detaliu modul in care conducerile acestora isi propuna sa implementeze masurile convenite.

"Pentru a discuta in detaliu modul cum vati gandit sa implementati aceste masuri o sa va propun sa ne intalnim - cel putin la ministerele care au masuri prevazute in programul de guvernare - in zilele urmatoare, in urmatoarele doua, trei saptamani, o sa ma organizez in asa fel incat sa vin la dumneavoastra la ministere pentru a discuta impreuna cu dumneavoastra si cu conducerea ministerelor modul in care vati propus sa va organizati pentru aplicarea, implementarea, acestor masuri., pentru ca o sa le urmarim impreuna", le-a spus Ciolos ministrilor.

Premierul a amintit ca a cerut Ministerului de Finante sa faca lunar o evaluare a executiei bugetare si ca o parte a acesteia este legata de masurile prioritare incluse in panul de reforma sectoriala.

Dacian Ciolos a a mai anuntat ca joi va avea intalniri in acest scop cu conducerile Ministerului Agriculturii si Ministerului Energiei.

Guvernul discuta, miercuri, in sedinta, normele metodologice privind legea finantarii partidelor politice si a campaniilor electorale, un proiect privind constituirea comisiilor privind procedura insolventei persoanei fizice, dar si constituirea unor grupuri de lucru pentru legea salarizarii.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri