Premierul Dacian Ciolos se intalneste, astazi, la Vila Lac, cu ministrii Cabinetului sau pentru o sedinta informala, tema discutiilor fiind legata de prioritatile ministerelor pentru anul 2016, dupa o saptamana in care a vizitat mai multe ministere in pregatirea unui plan de prioritati sectoriale.

Astfel, ministrii care gestioneaza portofoliile de la Interne, Externe, Justitie, Cultura si Consultare Publica si Dialog Civic isi prezinta programul de prioritati pentru 2016. De altfel, prim-ministrul a inceput o serie de vizite la ministere, astfel ca saptamana aceasta a purtat discutii cu detinatorii portofoliilor de la Agricultura, Energie si Comunicatii unde a analizat cu echipele de conducere strategiile de aplicare a prioritatilor guvernamentale in aceste sectoare, noteaza Mediafax.

Dacian Ciolos le-a cerut ministrilor sa mearga in comisiile parlamentare pentru a prezenta in detaliu aceste actiuni prioritare si modul in care intentioneaza sa le aplice. Premierul Dacian Ciolos a inceput sa aiba aceste discutii cu ministrii pe tema planului de prioritati sectoriale al Guvernului saptamana trecuta, planul urmand sa fie trimis joi Parlamentului.

"Am avut astazi (joi - n.r) prima intalnire din seria celor pe care mi le-am propus in mai multe ministere in care incepem sa discutam aplicarea, implementarea prioritatilor sectoriale pe care mi le-am propus la nivelul fiecarui minister. (...) Suntem acum in masura sa publicam acest plan de masuri sectoriale, cred ca in cursul zilei de astazi (joi - n.r.) o sa-l trimitem si la Parlament si o sa-l facem si public si am inceput seria acestor intalniri cu Ministerul Agriculturii", a declarat premierul Dacian Ciolos, dupa intalnirea de lucru de la Ministerul Agriculturii, precizand ca nu este vorba de controale, ci de discutii colegiale cu echipele din ministere.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri