Actorul Florin Piersic a declarat ca a aflat ca PSD ar intentiona sa il propuna candidat la alegerile parlamentare, actorul precizand ca nu il intereseaza niciun partid politic, iar politicienilor nici nu le spune "multumesc", pentru ca nu are motive.

"Mi-au dat telefon. Eu nu am nicio treaba cu politica, nici vorba, nici nu-l cunosc pe domnul Radulescu (deputatul Catalin Radulescu, presedintele PSD Diaspora, n.r.). Astea sunt vise, sa fac eu parte pentru diaspora nu stiu ce, ma propune PSD. Mi-a explicat o doamna. N-am treaba cu politica de niciun fel. De 20 de ani am fost chemat la partide, am spus «Nu fac (politica, n.r.)». Si nu am facut nimic, si nu fac nici acuma. Vadim Tudor m-a rugat sa ma duc sa fiu la Bruxelles nu stiu ce europarlamentar. Am spus: «Dar nici nu ma gandesc la asa ceva». Eu nu am nimic altceva decat profesia. Eu cu politica nu am nici de aici si pana in colt. La politicieni nici nu le spun multumesc, ca n-am pentru ce sa le multumesc, ca nu mi-au facut nimic si n-am nimic nevoie de la ei. Nimic. Eu tin la poporul asta, tin la toti care vor binele tarii, dar nu pot sa ma duc eu (in politica, n.r.)", a spus actorul Florin Piersic, potrivit Mediafax.

Actorul a precizat ca, din punct de vedere politic, nu il intereseaza niciun partid. "Ei ma propun: ca au vazut ca Piersic in sus, Piersic in jos, la televiziuni, la radiouri, la cutare. M-au facut Artist al Poporului in Moldova, m-au facut si cetatean al Republicii Moldova. Sunt in atentie, la 80 de ani", a remarcat Florin Piersic.

"PSD nu a stat niciodata bine in diaspora, dar anul acesta vom face o figura frumoasa. Ne dorim sa avem candidati cu mare notorietate si am initiat discutii cu Tudor Gheorghe si Florin Piersic sa devina candidatii nostri. Stiti doar ca atat domnul Tudor Gheorghe, cat si marele Florin Piersic sunt prieteni ai nostri si suntem in negocieri avansate cu dumnealor, pentru a deveni candidatii nostri in diaspora", declarase, pentru ziarulprofit.ro, o publicatie din Arges, deputatul Catalin Radulescu, presedintele PSD Diaspora. Florin Piersic, unul dintre cei mai importanti actori romani de teatru si film, a implinit, pe 27 ianuarie, 80 de ani.

Sursa foto: pagina de Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri