Premierul Dacian Ciolos i-a cerut ministrului Fondurilor Europene, Aura Raducu, sa faca operational cat mai repede sistemul <<MySMIS>> pentru ca deja s-a intarziat din cauza faptului ca Guvernul a dorit sa finalizeze platforma care sa permita depunerea online a proiectelor cu finantare UE.

"Doamna ministru Raducu, o sa va rog, cat de repede sa dam drumul la sistemul informatic pentru depunerea proiectelor europene, la acel faimos <<MySMIS>> s-a inregistrat deja o intarziere pentru ca am vrut sa avem finalizata aceasta platforma online pentru ca oamenii sa poata sa-si depuna aplicatiile pentru proiecte europene direct pe internet si sa evitam birocratia si plimbarea pe la sediul diferitelor agentii, dar trebuie dat drumul acum" i-a spus Dacian Ciolos, miercuri, ministrului Fondurilor Europene, Aurelia Raducu, la inceputul sedintei Executivului, conform Mediafax.

El i-a mai solicitat ministrului ca cel tarziu saptamana viitoare sa informeze opinia publica despre faptul ca sistemul este functional si sa emita ghiduri ale aplicantului care sa vina in sprijinul celor interesati in obtinerea de fonduri europene.

MySMIS este o interfata online destinata beneficiarilor Programului Operational Asistenta Tehnica. Aceasta contine Tablou de bord, eApel, eSolicitare, eAdministrare si eProfil, subcapitole cu pasii de urmat, corespondenta si elemente ajutatoare pentru aplicantii care doresc sa obtina finantari UE pentru proiectele lor.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri