Echipa candidatilor sustinuti de PSD pentru alegerile locale va fi formata din Gabriela Vranceanu Firea, candidat pentru Primaria Capitalei, urmata de Daniel Tudorache, Neculai Ontanu, Robert Negoita, Daniel Baluta, Daniel Florea si Gabriel Mutu, la sectoare, conform Mediafax.

Echipa sustinuta de PSD a fost prezentata printr-o postare pe pagina de Facebook a presedintelui PSD Liviu Dragnea.

Senatorul Gabriela Firea, validata vineri candidat PSD la Primaria Capitalei, a declarat ca principalul sau obiectiv va fi decongestionarea traficului din Bucuresti, dar si schimbarile din primarie.
”M-a onorat votul de astazi al colegilor mei, dar ma si obliga (...) Multi politicieni s-au batut pentru scaune si pentru cladiri, nu este si cazul. In ceea ce ma priveste pe mine sunt un om care iubeste curatenia atat la propriu, cat si la figurat. Principala mea preocupare va fi o Capitala curata, aerisita de tot ceea ce inseamna un trafic ingreunat si curatenia morala. In primaria Capitalei trebuie sa facem curatenie de jos pana sus si in ceea ce priveste birocratia, coruptia, dar si oamenii din primarie care nu se gandesc la binele bucurestenilor", a sustinut Gabriela Firea.
Candidatul PSD a precizat ca in scurt timp va anunta si programul cu care va candida.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri