Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat ca liberalii i-au lansat premierului Dacian Ciolos, dar si altor membri ai Executivului invitatia sa se inscrie in PNL, insa daca vor face acest lucru tine de optiunea lor.

”Categoric da (l-am invitat pe Dacian Ciolos sa faca parte din PNL - n.r.). E o optiune care ii apartine. Banuiesc ca e prematur sa formuleze un raspuns, dar sunt absolut convinsa ca toamna se decanteaza mult mai bine ideile, nu are timp acum sa cugete la o eventuala cariera politica alaturi de PNL, dar la sfarsit, cand tragi linia mandatului de prim-ministru, sunt convinsa ca poti sa analizezi serios, pragmatic, toate optiunile pe care le ai la indemana”, a spus Gorghiu, in emisiunea ”Dupa 20 de ani” difuzata duminica de ProTV, fiind intrebata daca usa PNL e deschisa pentru Ciolos, potrivit News.ro.

Alina Gorghiu a spus ca ”simte” ca in anumite momente Dacian Ciolos are ”o retinere in activitatea guvernamentala”, tocmai din cauza lipsei sprijinului politic.

Gorghiu a precizat ca, dupa alegerile parlamentare de la finalul anului, va fi un Guvern politic, iar in cazul in care PNL va castiga alegerile si va forma Executivul, acesta va fi condus de Catalin Predoiu, insa nu exclude ca din Guvern sa faca parte si ministri din Cabinetul actual.

”Nu va ascund faptul ca de nenumarate ori am anuntat ca e usa deschisa celor din Cabinetul Ciolos care performeaza. E nevoie de oameni care demonstreaza valoare in functia publica. E nevoie de acesti oameni in PNL”, a mai spus Gorghiu.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri