Copresedintele PNL, Vasile Blaga, a declarat, sambata, la Alba Iulia, ca liberalii nu-si doresc presedintia Senatului, facand apel catre social democrati ”sa vina cu un om la locul lui”, aratand ca il vor vota si ca Tariceanu este de un ”populism desantat”.

Vasile Blaga a afirmat, in cadrul unei conferinte de presa, ca nici el, nici Teodor Atanasiu nu-si doresc presedintia Senatului, insa doresc sa-l schimbe pe Calin Popescu Tariceanu pentru ca nu isi face datoria, scrie Mediafax.

”O vrea Atanasiu presedintia Senatului, o vrea Blaga presedintia Senatului? Si am declarat foarte clar, nici eu, nici Atanasiu nu ne dorim presedintia Senatului. Si nici nu vom candida pentru presedintia Senatului. Sa vina PSD-ul cu un om la locul lui si sa preia ca noi il votam atata timp cat Tariceanu nu isi face datoria”, a afirmat Blaga. Copresedintele PNL a mai adaugat ca liberalii au strans semnaturile pentru demiterea lui Tariceanu si doresc sa-l schimbe ” in fiecare secunda ” pentru ca este de un ”populism desantat”.

”Noi dorim sa-l schimbam din fruntea Senatului pe domnul Tariceanu si vrem in fiecare secunda, din cu totul alte motive. Domnia sa este de un populism desantat. Actiunile domniei sale fata de justitie le vedeti in fiecare zi. Daca le-ar face de la sediul ALDE, nicio problema, este un presedinte de partid, partidul are propria abordare fata de stat, fata de institutiile statului”, a mai precizat Blaga. Blaga a mai spus ca Tariceanu se foloseste de Senat pentru a-si promova ideile si partidul. Copresedintii PNL, Vasile Blaga si Alina Ghorgiu, se afla, sambata, la Alba Iulia, pentru a participa la evenimentul de lansare a candidatilor PNL din judet.

Sursa foto: MediafaxFoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri