Presedintele de onoare al PNL Mircea Ionescu Quintus i-a transmis, duminica, lui Calin Popescu Tariceanu ca "daca un om de onoare" si "un liberal adevarat" i-ar cere demisia, s-ar gandi, insa pana atunci "imi vad de indatoririle mele pe care mi le indeplinesc de peste 70 de ani in PNL", scrie Mediafax.

"Am citit si eu in ziare ca distinsul meu fost coleg si fost presedinte al Partidului National Liberal, nu ii rostesc numele, mi-a cerut demisia de onoare. Cand un om de onoare mi-ar cere o asemenea demisie, m-as gandi sa reflectez. Pana atunci, insa, imi vad de indatoririle mele pe care mi le indeplinesc de peste 70 de ani in Partidul National Liberal, pe care nu l-am parasit nici cand am fost amenintat cu moartea sau inchis. Cand un liberal adevarat mi-ar cere demisia, as sta sa ma gandesc. Pana atunci sa ne vedem de treaba si fiecare sa se aseze acolo unde crede ca ii este rostul si interesul", a declarat Mircea Ionescu Quintus, potrivit unei postari pe pagina de Facebook a PNL.

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat vineri ca desemnarea lui Marian Munteanu drept candidat la Primaria Capitalei este "o imbecilitate a PNL", care poate fi contracarata numai daca presedintele de onoare Mircea Ionescu Quintus isiva opune veto-ul moral si politic sau isi va da demisia.

“Cred ca singura posibilitate pentru a contracara aceasta imbecilitate a PNL, a conducerii PNL de astazi de a desemna un astfel de candidat, este ca presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, sa opuna veto-ul sau, moral si politic, acestei decizii. Cealalta varianta este sa-si dea demisia de onoare din calitatea de presedinte al PNL, daca ramane fidel idealurilor sale liberale din tinerete si care l-au purtat pana in ziua de astazi”, a afirmat Calin Popescu Tariceanu.

Mircea Ionescu Quintus este singurul care s-a abtinut la votul privind validarea lui Marian Munteanu drept candidat al PNL la Primaria Capitalei. El a criticat conducerea PNL pentru ca nu a desemnat un om din interiorul partidului si nu a avut un plan de rezerva in cazul retragerii din cursa a lui Ludovic Orban.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri