Furtul de voturi ar trebui sa insemne sfarsitul carierei pentru orice politician, afirma europarlamentarul Monica Macovei, invinduindu-l nu doar pe liderul PSD, Liviu Dragnea, dar si fostul PNL, parte a USL.

''Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la 2 ani de inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumului din 2012. Condamnarea lui Liviu Dragnea confirma fraudarea referendumului, asa cum si eu, si jurnalisti de investigatie am sustinut inca de atunci, din 2012. Pentru un politician, obtinerea de voturi prin furt, mintirea electoratului si deturnarea votului oamenilor reprezinta cea mai grava forma de frauda. Cine corupe si falsifica vointa alegatorilor fura nerusinat si din buzunarele romanilor'', a scris Monica Macovei sambata pe Facebook.

Ea a subliniat ca partidele din fostul USL sunt la fel de vinovate. ''Furtul de voturi ar trebui sa insemne sfarsitul carierei politice pentru orice politician, iar partidele unite in USL, partase la frauda electorala, sa-si ocupe locul pe lista neagra a istoriei. USL este partasa la frauda lui Liviu Dragnea, ca doar n-a pus Liviu Dragnea singur morti pe liste si nici nu a condus singur autobuzele spre voturi multiple'', a afirmat Monica Macovei.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare, adica dublu decat in prima instanta, in dosarul Referendumului, decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie fiind una definitiva.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri