PNL Bucuresti adreseaza o scrisoare deschisa candidatilor PSD la Primariile din Capitala, in special Gabrielei Vranceanu Firea, prin care solicita o pozitionare ferma in privinta recentei condamnari, prin sentinta definitiva, a presedintelui PSD, Liviu Dragnea.

Candidatii liberali la primariile de sector, impreuna cu Catalin Predoiu, nominalizarea pentru Primaria Generala, i se adreseaza Gabrielei Vranceanu Firea, cerandu-i sa se dezica ferm de ''elementele penale din proximitate'', potrivit Mediafax.

''Suntem convinsi ca aceeasi parere de rau pe care ati exprimat-o in legatura cu mesajele transmise in timpul campaniei prezidentiale, o veti avea si la finalul acestei campanii, daca veti ezita sa va delimitati si veti accepta sa va alaturati imaginea de un condamnat penal, prin sentinta definitiva. Nu este de mirare pentru nimeni ca domnul Dragnea, condamnat penal definitiv, a refuzat sa faca un pas in spate. Uimirea cea mai mare este de ce candidatii Partidului Social Democrat la Primariile din Bucuresti, in frunte cu dumeavoastra, doamna Firea, accepta sa le fie coordonata campania de catre un condamnat penal?! Un lucru este clar, nu puteti lua pozitia strutului! Bucurestenii trebuie sa vada partide curate, cu oameni curati, a caror integritate nu poate fi pusa la indoiala, iar voua, contracandidatilor nostri, va cerem o delimitare clara de condamnatii penal care va conduc si care va stau alaturi.

Rusinea voastra este o pata nemeritata de care toti bucurestenii si romanii, in general, se vor simti jenati si jigniti'', se arata in textul scrisorii. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat vineri la doi ani de inchisoare cu suspendare - dublu decat in prima instanta - in dosarul Referendumului, decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie fiind una definitiva. Ulterior, la sediul PSD a avut loc o sedinta a Comitetului Executiv a carei concluzie a fost ca Liviu Dragnea trebuie sa ramana la sefia PSD, discutia urmand sa fie reluata dupa locale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri