Calin Popescu Tariceanu acuza ”o cruciada” a procurorilor impotriva primarilor, el spunand face legatura ”directa” intre anchete si campania electorala si ca ”in final se ia dreptul cetatenilor sa selecteze ei care sunt conducatorii localitatilor”, iar ”aceasta functie e preluata de Procuratura”.

”Ceea ce pe mine ma intriga este urmatorul fapt: ca observ aceasta cruciada impotriva primarilor care are loc in plina campanie electorala. Multe dintre acuzatiile care li se aduc sunt legate de fapte petrecute cu opt sau zece ani in urma. Stau si ma intreb: nu exista timpul pana in campania electorala sa fie anchetati de Procuratura? Acum, in campania electorala, eu fac o legatura directa politica intre aceasta actiune si situatia din Romania a alegerilor”, a declarat presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, sambata, intr-o conferinta de presa la Ploiesti, potrivit News.ro.

El a adaugat ca Procuratura ”preia” rolul alegatorilor, sustinand ca anchetele penale iau dreptul electoratului de a-si alege primarii. ”Nu se poate asa ceva, ca in final sa se ia dreptul cetatenilor sa selecteze ei care sunt conducatorii oraselor sau localitatilor care urmeaza sa fie conduse de candidati si vad ca aceasta functie este preluata de procuratura si este anormal”, a mai spus Tariceanu.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri