Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat ca a votat pentru incredere si pentru ca Romania trebuie sa isi ”recupereze identitatea” si a critica legea electorala care permite crearea unor ”dosare penale pentru unii oameni care poate din anumite greseli au luat anumite semnaturi gresite”.

”Am votat pentru incredere. E nevoie de incredere. Poporul roman are nevoie de incredere in politicieni si de incredere in ei in sine pentru a trece peste aceasta etapa mizerabila in care ne-am aflat si ne aflam. In al doilea rand, cred ca poporul roman are nevoie sa-si reia indentitatea si demnitatea inapoi. A fost o perioada mizerabila si inca este, asa, in tot contextul in care taim cu totii si vedem ce se intampla de dimineata pana seara”, a spus Vanghelie, dupa ce a votat, potrivit News.ro.

Marian Vanghelie a stat mai multe minute in cabina de vot, el spunand ca a stat atat de mult pentru ca a vrut sa vada ”cat de mult te poate orienta buletinul de vot”. ”Am luat buletinele de vot pagina cu pagina, de curiozitate, sa vad cum a fost gandit. Aici stam mai binisor decat legea electorala si modul cum am reusit sa nu-i cunoastem pe candidatii nostri. Oamenii nici nu au ce sa aleaga. Aleg niste stafii. Deci, partidele mari se presupune de drept ca ele trebuie sa iasa. (...) Cum ar fi daca unul dintre candidati nu are un picior si vine cineva care seamana cu el sa il reprezinte?”, a mai spus Vanghelie.

El a spus ca, in opinia sa, campania a fost ”prost gandita”, precizand ca a fost un monopol al partidelor mari, PNL si PSD, care ”n-au vrut sa dea posibilitatea nimanui sa se afirme”. ”Putem face partide cu trei membri, am dat drumul sa intre in viata politica tineri, dar pe fond le-am cerut 1% din numarul populatiei pentru a semna pentru candidatura. Asta inseamna ca am putut face o lege prin care sa mai cream niste dosare penale pentru unii oameni care poate din anumite greseli au luat anumite semnaturi gresite”, a mai spus Vanghelie.

Vanghelie nu are domiciliul in Sectorul 5, sectorul in care candideaza, si a votat in Sectorul 2. ”Am votat cu Adrian Severin la Primaria Capitalei si cu Gigel Andrabulea”, a mai spus Vanghelie.Edilul suspendat al Sectorului 5 a venit la vot insotit de fiul sau, Alexandru, si a spus ca Oana Mizil va vota mai tarziu.

Sursa foto: MediafaxFoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri