Clotilde Armand, candidatul USB la Primaria Sectorului 1, a declarat, dupa aflarea exit-poll-urilor, ca nu stie daca a castigat alegerile, insa considera ca Uniunea a pierdut din cauza "unora dintre televiziuni", care nu au popularizat formatiunea sa si ca "nu este normal" ca in ziua votului oamenii sa nu stie despre USB.

"Am fost in aproape jumatate din sectiile de vot. Erau goale. Nu e bine ceea ce s-a intamplat. Sunt foarte suparata. Televiziunile nu ne-au dat pe noi. Oamenii nu au stiut ce s-a intamplat de fapt", a spus candidatul USB, conform News.ro.

Clotilde Armand a adaugat ca "nu e in regula" ca cetatenii sa nu stie, in ziua votului, ca exista un nou partid infiintat "care nu e facut din politicieni", astfel incat acestia sa voteze in cunostiinta de cauza. Candidatul USB a precizat ca, facand turul sectiilor de votare, le spune oamenilor ca este de la USB, iar acestia "intrebau ce este USB".

"Vi se pare normal ca oamenii sa nu stie despre USB? Nu e vina mea. Am fost pe strada toata ziua, si ai mei, toata echipa a fost pe strada, dar televiziunile, o parte dintre ele, sunt de vina", a spus ea, intrebata a cui este vina pentru faptul ca USB a pierdut alegerile. Intrebata despre rezultatele unor exit-poll-uri, care o dau pe ea castigatoare la Primaria Sectorului 1, Armand a spus ca nu stie care sunt rezultatele. "Daca am castigat, voi fi foarte onorata. Dezamagita ca am castigat cu o participare mica la vot. Daca am castigat, va trebui sa muncim foarte mult", a spus candidatul USB.

Potrivit datelor centralizate de catre IRES pana la ora 20, noul primar al sectorului 1 este Clotilde Armand (USB), cu 31,4% din voturi, urmata de catre Dan Tudorache (PSD)-30,5% si Alexandru Nazare (PNL)-19,7%.

Sursa foto: Clotilde Armand_Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri