Presedintele Uniunii Salvati Bucurestiul (USB), Nicusor Dan, a declarat, duminica, la Digi 24, ca formatiunea sa isi doreste sa obtina 10% la alegerile parlamentare, dar exclude o alianta cu liberalii ”la cum arata PNL-ul azi”, dar a evitat sa spuna daca ar accepta o alianta in cazul in care premierul Dacian Ciolos ar prelua conducerea PNL.

”Domnul Ciolos este o persoana rezonabila, dar in momentul de fata conduce un guvern cu domnul Toba ( Petre Toba, ministrul de Interne - n.r.)”, a declarat, duminica, liderul USB Nicusor Dan. Totodata, el a precizat ca ”pentru moment, asa cum arata PNL-ul azi”, exclude o alianta cu liberalii, dar a evitat sa raspunda daca ar accepta o astfel de alianta in cazul in care premierul Dacian Ciolos ar prelua conducerea PNL, potrivit News.ro.

”E asa de departe pana acolo, incat n-as vrea sa raspund la intrebarea asta. Adica e o ipoteza cu foarte multe...”, a spus liderul USB, intrerupt fiind de Clotilde Armand, prezenta si ea in emisiunea televizata, care a declarat ca ”ar fi o directie buna”. Pe de alta parte, intrebat ce fel de partid isi doreste sa fie Uniunea Salvati Romania (USR), infiintarea careia a anuntat-o imediat dupa inchiederea scutinului din 5 iunie si despre care a sustinut ca va participa la alegerile parlamentare din toamna, Nicusor Dan a spus ca USR isi popune sa faca ordine in ”chestiunile care au ramas netratate de administratiile de pana acum”.

”Pentru moment noi cred ca raspundem unei necesitati a societatii, exista un public foarte numeros care este dezamagit de tot ce a insemnat clasa politica pana acum, publicul acesta este mai mult urban decat rural, insa am primit semnale din ambele locuri. Pentru moment, programul nostru pe care l-am si depus la Tribunal, care defapt este identic cu al USB, USB cand s-a infiintat a avut si el un program national, este un program care in centru are o administratie publica performanta si care vrea sa puna ordine in chestiunile care au ramas netratate de administratiile de pana acum”. Nicusor Dan crede ca ideal ar fi ca ”toate fortele noi” care au aparut recent sa candideze sub ”umbrela” USR, obiectivul fiind 10% in Parlament.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri