Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat ca va propune in cadrul Comitetului Executiv National al PSD un nume pentru candidatura la sefia Camerei Deputatilor, precizand ca unii dintre social-democrati "trebuie sa dea astazi un test de rabdare de inteligenta si de maturitate".

”Astazi unii dintre noi trebuie sa dea un test de rabdare, de inteligenta, de maturitatea, de responsabilitate. Pentru noi e important sa aratam ca, in sfarsit, odata pentru totdeauna, PSD reuseste sa gestioneze un castig politic, reuseste sa conserve o victorie politica. Eu o sa le fac azi colegilor, spre finalul discutiei, o propunere (n.r. - pentru sefia Camerei Deputatilor) pe care sigur o sa o accepte”, a declarat Dragnea, inainte de inceperea sedintei Comitetului Executiv National, conform News.ro

Intrebat daca Victor Ponta a pierdut testul de rabdare, inteligenta si maturitate, Dragnea a spus: ”Vedem acum”.

Victor Ponta a declarat, marti, ca isi depune candidatura pentru sefia Camerei Deputatilor doar daca are sustinerea presedintelui PSD, Liviu Dragnea, in caz contrar intentionand sa renunte, pentru a nu provoca tensiuni in partid.

”Imi pare rau daca va stric vreo stire. Eu nu m-am trezit niciodata ca vreau functii, ca am avut. In campanie, si domnul Dragnea si colegii mei mi-au zis sa ma implic si m-am implicat, mi-au zis ca ar fi bine sa fiu la Camera (n.r. - presedinte al Camerei) si am zis «bine, de acord». Acum este foarte simplu: daca domnul Dragnea ma sustine, candidez la Camera, daca nu ma sustine, nu candidez, ca nu vreau sa ne certam in PSD.

Pune domnia sa pe cine crede ca e mai bun. Nu e niciun conflict. Ma sustine, ma duc, nu ma sustine nu ma duc”, a declarat Victor Ponta, inainte de sedinta Comitetului Executiv National al PSD.

Victor Ponta a mai spus ca nu stie daca Dragnea il sustine sau nu pentru functia de sef al Camerei Deputatilor.

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste marti dupa-amiaza, la Palatul Parlamentului, pentru a decide cine il va inlocui pe Valeriu Zgonea la sefia Camerei Deputatilor.

Victor Ponta a anuntat luni ca se va autopropune in cadrul sedintei ca presedinte al Camerei Deputatilor, in conditiile in care, potrivit unor surse News.ro, presedintele PSD Liviu Dragnea nu l-ar dori in aceasta functie.

Intrebat daca Liviu Dragnea il sustine, Ponta a spus ca nu a mai vorbit cu el de o luna si jumatate si va vedea la vot. In replica, Liviu Dragnea a comentat, luni, ironic, anuntul fostului premier Victor Ponta privind candidatura la sefia Camerei Deputatilor, spunand ca, daca deputatul s-a "autopropus" in aceasta functie, nici nu mai are rost sa fie dat un vot in Comitetul Executiv National.

Sursa foto: agerpresfoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri