Klaus Iohannis a declarat, la finalul consultarilor cu premierului cu Dacian Ciolos, cu guvernatorul BNR si cu liderii partidelor, ca in urma rezultatului referendumului din Marea Britanie nu exista probleme de ingrijorare pentru economia romaneasca si pentru finantele romanesti, conform News.ro

„Toata lumea este perfect de acord ca Romania sa continue calea europeana””, a declarat seful statului, in urma discutiilor preliminare avute la Cotroceni.

"Cred ca situatia foarte deosebita in care ne aflam acum datorita rezultatului votului de la referendumul din Marea Britanie de iesire din UE impune o intalnire de acest tip in care ne armonizam punctele de vedere, ne gandim la ce este de facut. Din discutiile preliminarii pe care le-am avut cu liderii politici, am inteles ca toata lumea este perfect de acord ca Romania sa continue calea europeana, iar din discutiile pe care le-am avut cu domnul prim-ministru, cu domnul guvernator, am inteles ca nu sunt motive de ingrijorare pentru economia romaneasca si pentru finantele romanesti. Dar, dincolo de aceste pozitii foarte bune, este nevoie de o aprofundare a acestei chestiuni si din acest motiv mi-am permis foarte din scurt sa convoc aceasta intalnire", a declarat presedintele Klaus Iohannis la finalul consultarilor pe care le-a avut la Palatul Cotroceni cu premierul Dacian Ciolos, cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, si cu liderii partidelor politice.

Britanicii au votat pentru iesirea din Uniunea Europeana in referendumul istoric de joi, a anuntat oficial, la Manchester, presedinta Comisiei Electorale, Jenny Watson. 51,9% dintre britanici au votat pentru iesirea din UE, iar 48,1% au votat pentru ramanerea in blocul comunitar, arata rezultatele finale anuntate dupa incheierea numaratorii sufragiilor.

Sursa foto: agerpresfoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri