Fosti presedinti de partid, vicepremieri sau ministri isi vor incheia din toamna socotelile cu Parlamentul si cu politica. Printre numele grele care se retrag din viata politica sunt Crin Antonescu, Gabriel Oprea si Miron Mitrea, conform Adevarul.

In cursa pentru alegerile parlamentare din toamna nu vor mai intra mai multi politicieni cu greutate. In spatele deciziei lor de a renunta la politica sunt motive care variaza de la dorinta de a iesi de sub lumina reflectoarelor dupa esecuri in alegeri, pana la faptul ca sunt certati cu legea, fiind in vizorul DNA in diferite dosare de coruptie.

Poate cel mai cunoscut nume care isi incheie cariera de parlamentar e fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, parlamentar care si-a inceput activitatea in Legislativ in1992. „Eu doresc sa ma ocup si de altceva decat de politica. De politica cat a fost, m-am ocupat. Nu am ramas dator celor cu care am facut politica, sunt dator celor care si-au pus speranta“, declara Antonescu pe 16 decembrie 2014, la exact o luna de la alegerea lui Klaus Iohannis ca presedinte al Romaniei. Ulterior, in rarele sale interventii la posturile de televiziune, fostul lider liberal amintea aproape de fiecare data ca odata cu terminarea mandatului de senator spune adio politicii.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Sursa foto: Denis Kuvaev / shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri