Un elev din Bucuresti ii scrie lui Liviu Dragnea, pe Facebook, ca tineretul este dezamagit de PSD si ca nu vrea sa fie condus de acest partid, pe care il considera „intesat” de comunisti. Elevul adauga ca si-a dat seama ca pe Dragnea „il doare” ca nu mai poate face ce vrea cu banii cetatenilor si ii transmite ca spera sa „aiba intelepciunea” sa lase actualul Executiv sa ”isi termine treaba”, ramanand ca populatia sa decida la alegerile din toamna de cine vrea sa fie condusa.

PSD si ALDE ameninta Guvernul cu o motiune de cenzura, acuzandu-l pe premierul Dacian Ciolos ca a mintit in legatura cu indemnizatiile veteranilor de raboi. Totusi, cele doua partide au amanat depunerea acestei motiuni.

De altfel, Dragnea ameninta cu rasturnarea Guvernului inca de la inceputul anului. Spre exemplu, in februarie, Dragnea i-a cerut lui Ciolos sa remanieze cativa ministri, in caz contrar urmand sa fie vizat de o motiune de cenzura, eveniment care insa nu s-a mai produs.

Redam, in continuare, postarea integrala a elevului:

”Buna ziua, domnule Dragnea. Am si eu o intrebare: de ce sunteti, de la inceputul mandatului domnului Dacian Ciolos, deranjat de acest guvern? Eu personal, ca elev, sunt multumit de ceea ce a facut acest guvern pentru mine, implicit pentru elevii din Romania.

In cadrul Guvernului PSD condus de Victor Ponta nu s-a facut absolut NIMIC pentru noi. Mi-am dat seama de un lucru, va doare foarte tare cu nu mai detineti toata puterea in tara asta, ca nu mai puteti face ce vreti cu banii cetateanului.

In cazul in care se va pune in aplicare acea motiune de cenzura, cei care o vor vota (parlamentarii) au obligatia de a consulta populatia pe care o reprezinta legat ce pozitia lor fata de guvernul tehnocrat (daca le place sau nu, daca sa ramana sau nu).

Nu cred ca e totusi bine sa fie dat jos acest guvern, gandindu-ne ca Ponta cu ai sai tovarasi au plecat de la Victoria fiindca s-au saturat de conducerea PSD, una corupta si care isi vede propriile interese (am zeci de exemple sa va dau).

Un lucru e cert, tineretul este dezamagit de voi, nu va vor inapoi. Noi dorim o tara pentru viitor, nu dorim sa traim ca in trecut...Si Sturzu a avut dreptate, cand a zis in fata voastra (dupa a plecat ca au facut baietii cu interese presiune asupra lui) ca sunteti un partid intesat de COMUNISTI...Omul ala avea dreptate.

Sper sa aveti intelepciunea de a lasa acest guvern sa-si termine treaba la Palatul Victoria, ramanand ca populatia sa hotarasca in aceasta toamna ce vrea”.

Sursa foto: agerpresfoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri