Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, a declarat ca deciziile pe care le ia in cadrul ministerului de resort nu au nicio influenta din partea vreunui partid politic, precizand ca nu este interesat sa candideze pe viitor la vreo functie politica la final de mandat.

"Am constat cu surprindere si neplacere mai multe declaratii publice ale unor lideri politici. Vreau sa precizez ca nicio decizie pe care o iau nu are vreo legatura cu programele sau dorintele vreunui partid politic. Nu ma gandesc sa candidez la nicio funtie politica", a spus ministrul.

El a precizat ca deciziile pe care le ia sunt doar in interesul elevilor, subliniind ca la final de mandat se va intoarce in functia de rector al Universitatii Bucuresti.

Sursa foto: Shutterstock: Szasz-Fabian Ilka Erika, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri