Dragos Tudorache, noul ministru al Afacerilor Interne a anuntat ca, o prima masura pe care o va lua, ca ministru, va fi infiintarea unei structuri care se va ocupa de organizarea alegerilor si punerea in practica a masurilor stabilite de Guvern in procesul electoral. In prima sa declaratie de la Ministerul Afacerilor Interne, Tudorache a spus ca echidistanta si neutralitatea celor implicati in alegeri reprezinta prioritati ale mandatului, scrie News.ro.

Obiectivul meu, in acest timp este sa mentin neutralitatea si echidistanta totala a acestui minister, a tuturor celor care lucreaza la acest minister in perioada urmatoare, pana la alegeri. Este un mesaj foarte clar pe care l-am dat si colegilor din structura de comanda pentru a-l da, mai departe, celor din subordinea lor. Este un mesaj pe care-l voi da si prefectilor, in prima ocazie pe care o voi avea zilele viitoare”, a spus Dragos Tudorache, in prima sa declaratie facuta in calitate de ministru al Afacerilor Interne.

Dragos Tudorache a anuntat ca va infiinta o structura de coordonare care sa aiba ca obiectiv organizarea alegerilor parlamentare din decembrie si care va tine legatura cu Autoritatea Electorala Permanenta. De asemenea, noua structura va trebui sa poarte un dialog continuu cu partidele politice „care sunt actorii principali ai urmatoarelor trei luni”, mai spune Tudorache.

Noul ministru al Afacerilor Interne a aratat ca urmeaza sa fie pus in aplicare calendarul privind organizarea alegerilor mai cu seama ca multe dintre sarcini revin Ministerului Afacerilor Interne.

„Ministerul de Interne trebuie sa ajute, sa sustina toate activitatile care trebuie derulate de acum si pana in decembrie. Saptamana trecuta au fost adoptate toate hotararile privind calendarul de desfasurare a procesului electoral si masurile care urmeaza sa fie intreprinse, multe din ele, masuri care revin Ministerului de Interne”, a mai spus Tudorache.

Tudorache a mai spus ca va avea, in zilele urmatoare si o videoconferinta cu prefectii pe tema organizarii alegerilor parlamentare din decembrie.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri