Premierul Dacian Ciolos a explicat, luni, ca a cerut Ministerului de Finante propuneri de simplificare a Codului fiscal, primind un proiect de la Gabriel Biris, pe care a anuntat ca nu il sustine, insa fostul secretar de stat, "in ciuda" solicitarilor premierului, le-a pus in dezbatere publica, astfel incat Ciolos i-a cerut demisia.

Premierul a explicat ca proiectul lui Gabriel Biris a aparut dupa ce a cerut Ministerului de Finante sa vina cu "propuneri de simplificare" a Codului fiscal. Printre aceste propuneri a aparut si una a lui Biris, care insa nu avea sustinerea sa, conform News.ro.

"Au fost mai multe propuneri, dintre care unele au vizat si anumite modificari care ar fi putut avea impact asupra taxelor si impozitele. Am stiut de ele si am spus foarte clar Ministerului de Finante ca nu sustin aceste modificari si nici macar nu vreau ca ele sa fie puse in dezbatere publica", a spus Ciolos.

Prim-ministrul a afirmat ca problema a aparut cand Biris a ignorat solicitarea sa si a pus in dezbatere publica un proiect fara acordul Guvernului.

"Acolo a fost un secretar de stat care, in ciuda semnalului pe care eu l-am dat, a pus in dezbatere publica acel text si i-am cerut sa plece. Punct. Atat", a spus Ciolos.

Sursa foto: agerpresfoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri