Fostul premier Victor Ponta sustine, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca in Romania ura, agresivitatea, isteria, fanatismul si rautatea sunt singurele sentimente, iar toamna are loc ”festivalul protestelor” despre ”politicienii corupti, oameni morti a caror tragedie e tocmai buna de folosit".

”De ce nu recunoastem? Romania a fost transformata in tara in care ura, agresivitatea, isteria, fanatismul si rautatea au ajuns singurele sentimente care dau directie societatii! Oare ne place? Si daca nu-putem face ceva? 75% din oameni cred ca tara merge intr-o directie gresita, 80%din stiri sunt despre arestari si puscarii, restul despre accidente si dezastre, 90% din subiectele publice sunt despre cum distrugem ceva (nu despre cum sa construim)”, a scris Ponta, pe Facebook, potrivit News.ro.

Fostul premier sustine ca toamna are loc ”festivalul” protestelor, intrebandu-se daca dupa aceste miscari romanilor e mai bine sau mai rau.

”In fiecare toamna are loc <<Festivalul>> protestelor - mereu despre Rusia, politicienii corupti, oameni morti a caror tragedie e tocmai buna de folosit si <<salvarea>> care vine mereu de undeva din afara tarii sau oricum de la cineva care nu are <<relele>> romanilor! ]n 2013 ne-au spus ce contracte economice sa nu facem (...). [n 2014 ne-au spus pe cine sa nu alegem, in 2015 ne-au spus cine sa nu mai guverneze, in 2016 ne spun cine sa fie urmarit penal - si acum cine sa nu mai fie senator (desi a fost ales direct prin votul altor oameni, cam de 10 ori mai multi decat cei care protesteaza) ! Dupa fiecare rand de proteste romanilor le-a fost mai rau decat inainte dar ce conteaza?”, a mai scris Ponta.

El spune ca astfel cei 3.000 de oameni care protesteaza decid soarta tuturor romanilor.

”Restul de 19.996.900 de oameni se uita uluiti (dar intimidati) cum le decid cei 3100 soarta - si se intreaba daca ei voteaza ce cred ei ca e bine pe 11 Decembrie oare nu o sa fie degeaba? Si nu o sa vina cei 3100 sa protesteze si sa ceara sa NU se respecte votul milioanelor de oameni tacuti? (...) Culmea-poate ca de data asta libertatea si drepturile noastre fundamentale vor fi salvate tocmai de Internet si retelele sociale! Si cu siguranta de curajul nostru de a vota impotriva Sistemului care ne vrea <<calcati pe cap de un bocanc militar>>”, mai scrie Ponta.

Peste 2.500 de persoane au protestat, joi, in fata Senatului, dupa ce solicitarea DNA de incepere a urmaririi penale impotriva lui Gabriel Oprea pentru moartea politistului Bogdan Gigina a fost respinsa. A doua zi, Gabriel Oprea a demisionat din Senat.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri