Victor Ponta afirma ca "Guvernul Iohannis - Ciolos" a venit la putere in urma unor demonstratii neautorizate, iar sambata au folosit forta impotriva participantilor la marsul "Lupta pentru Basarabia" organizat de Platforma unionista "Actiunea 2012".

Victor Ponta sustine ca ultima data cand jandarmii au primit ordin sa atace manifestantii a fost in timpul "Guvernului Basescu - Boc", in 2012, si ca in mandatul sau nu s-a folosit forta impotriva celor care protestau, potrivit News.ro.

"Guvernul Iohannis- Ciolos a venit la Putere in urma unor demonstratii publice NEAUTORIZATE! Azi au folosit forta impotriva participantilor la marsul unionist! Si va fi din ce in ce mai rau", scrie Ponta intr-o postare pe Facebook. El afirma ca "ultima data cand in Romania jandarmii au primit ordin sa atace manifestantii s-a intamplat la inceputul lui 2012 cand era Guvernul Basescu - Boc".

"2012-2015 in timpul Guvernului Ponta - USL nu s-a folosit niciodata forta impotriva unor oameni care protestau, indiferent de motivul si manifestarile acestora! Pregatiti-va stimati concetateni - mai ales daca indrazniti sa nu votati pe 11 Decembrie cu Iohannis- Ciolos - PNL - USR sau daca mai vreti sa protestati pentru drepturile dvs sa stiti ce va asteapta!", avertizeaza Victor Ponta, care incheie cu formula "Winter is coming", expresie folosita in serialul "Urzeala Tronurilor", cu semnificatia de avertisment.

Cinci persoane, inclusiv liderul Platformei Unioniste "Actiunea 2012" George Simion, au fost ridicate, sambata, de jandarmi, in urma unor incidente violente care au avut loc in Piata Victoriei, in timpul marsullui pentru unirea Basarabiei cu Romania. Fostul presedinte Traian Basescu a lansat acuzatii dure la adresa premierului Dacian Ciolos si a ministrului de Interne, folosind cuvinde precum "ticalosi" si "slugi".

Sambata seara, dupa ce manifestantii s-au adunat la Piata Universitatii, instalandu-si si corturi, ministrul de Interne Dragos Tudorache a cerut jandarmilor sa nu intervina in derularea demonstratie si a cerut un raport complet asupra incidentelor din Piata Victoriei.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri