Sapte independeti si 12 partide si-au depus candidatura pentru cele 42 de mandate de senatori si deputati din Bucuresti pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Printre cei care si-au depus candidatura ca independenti se numara Elena Udrea, Remus Cernea si Theodor Paleologu, scrie News.ro.

Candidaturile nu sunt inca definitive, urmand ca Biroul Electoral al Municipiului Bucuresti sa analizeze dosarele si sa emita o decizie de admitere ori respingere a candidaturilor.

Pentru cele 13 functii de senator si cele 29 de deputati la nivelul Capitalei si-au depus liste de candidaturi PNL, PSD, UDMR, ALDE, PMP, PRU, USR, PRM, Partidul Socialist Roman, Partidul Ecologist Roman, Alianta Noastra Romania si Partidul Noua Romanie.

Sapte persoane si-au depus candidatura ca independent pentru un mandat de parlamentar in Capitala. Acestia sunt: Alexandru George Manciu, Marian Stas, Ion Gabriel Linta, Elena Udrea, Theodor Paleologu, Visinel Balan si Remus Cernea.

Potrivit Legii privind alegerea Senatului si Camerei Deputatilor, candidatii independenti din Capitala trebuie sa obtina 3,45% din numarul total de voturi exprimate in Bucuresti pentru a obtine un mandat de parlamentar.

Sursa foto: Denis Kuvaev / shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri