Presedintele Uniunii Salvati Romania (USR), Nicusor Dan, a declarat, sambata, la Cluj, la lansarea candidatilor filialei locale pentru alegerile parlamentare, ca spera ca la Cluj formatiunea sa obtina un procent de cel putin 20% din voturi, ”cu 5-6% peste media partidului” la nivel national.

Nicusor Dan a participat la lansarea candidatilor USR Cluj pentru alegerile parlamentare, el spunand ca oamenii care se afla pe listele partidului ”sunt oameni noi, cu o viziune noua”, potrivit News.ro. El a declarat ca USR mizeaza la nivel national pe 10-15% din voturi, iar la Cluj procentul ar trebui sa fie aproape de 20%.

”La nivel national mizam pe un procent de 10-15%. O sa avem un tel mai precis saptamana aceasta, dupa ce o sa ne iasa sondajul de opinie pentru a vedea cum stam. Clujul fiind un oras cu o societate civila foarte dezvoltata si cu o filiala foarte puternic, ne asteptam sa luam cu 5-6% peste media partidului”, a afirmat liderul USR.

El a mai declarat ca partidul pe care il conduce incearca sa rezolve problemele semnalate la alegerile locale, unde Uniunea a reclamat fraude la numararea voturilor in sectiile de votare din Bucuresti in care partidul nu a avut supraveghetori.

”Avem deschis pe site-ul nostru un sistem informatic in care oamenii sa se inscrie si sper sa fie oameni care sa doreasca sa ne ajute. La alegerile locale, in Bucuresti erau 1.600 de sectii si acum sunt 19.000 de sectii la nivel national, asa ca sper sa acoperim un procent cat mai mare din aceste sectii. Ne ajuta si masura Guvernului cu filmarea procesului electoral din sectie si detasarea de politisti pentru a urmari procesul electoral”, a mai spus Nicusor Dan.

Pe prima pozitie pe lista USR Cluj pentru Senat se afla activistul Mihai Gotiu, iar pe primul loc la Camera Deputatilor, Emanuel Ungureanu.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri