Presedintele PNL, Alina Gorghiu, considera ca singurul adversar din campania electorala este PSD, in conditiile in care PMP nu este ”un partid serios si articulat, tocmai din cauza imaginii domnului Basescu”, iar ALDE este ”un satelit al PSD”.

”Singurul nostru adversar in aceasta campanie electorala este PSD. Nu avem alt competitor cu care sa ne dezbatem proiectele si cu care sa facem diferenta. PMP nu este un adversar si cred ca este un adversar pentru electorat. Nu-l vad un partid serios si articulat, tocmai din cauza imaginii domnului Basescu. Poate PMP ar fi avut capacitatea sa devina un partid serios, daca s-ar fi desprins de un om care zece ani de zile ar fi avut ocazia sa demonstreze si n-a demonstrat nimic. PMP nu cred ca va intra in Parlament”, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, la Vaslui, Alina Gorghiu, potrivit News.ro.

Liderul PNL a mai spus ca ALDE este ”un satelit al PSD” si ca acest partid va ajunge in Parlament doar daca PSD ”il va ajuta cu voturi”.

”La ALDE este, in acest moment, un scandal perpetuu. Domnul Tariceanu are pe agenda proprie si personala aceea de a fi in slujba PSD, pentru a mai obtine un loc de frunte in Senat, dar nu-si reprezinta colegii de partid. Am auzit atatea voci din ALDE care contesta listele de candidati cu probleme penale. Am vazut atatia oameni din ALDE care au generat platforme anti Tariceanu pe buna dreptate. Si mie mi-ar fi jena daca as fi in proximitatea domniei sale, de felul in care slujeste PSD. Este practic un satelit al PSD si doar daca PSD va avea interes sa intre ALDE in Parlament si ii va ajuta cu voturi, doar asa vor intra. Altfel, in niciun caz, ALDE nu va intra in Parlament”, a afirmat Alina Gorghiu.

Liderul PNL, Alina Gorghiu, a fost prezenta, duminica, la Vaslui, unde, in prezenta a peste 500 de membri de partid care au umplut sala Casei de Cultura ”C. Tanase”, a avut loc lansarea oficiala a candidatilor pentru alegerile parlamentare.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri