Ministerul Finantelor vrea sa cumpere un numar de cel mult 815 licente Microsoft Office 2016 Standard in limba romana, pentru care estimeaza ca va plati 1,66 milioane lei (370.000 euro), cu TVA, astfel ca o licenta va costa peste 2.000 de lei, potrivit unui anunt publicat pe site-ul Sistemului Electronic de Achizitii Publice.

Potrivit preturilor afisate pe site-ul Microsoft, pretul pentru un program Office Professional 2016 este de 2.299 lei, cu TVA, iar Office 2016 pentru firme mici costa 1.199 lei, cu TVA, conform News.ro.

Durata acordului cadru este de 12 luni, iar cantitatea minima pe care ministerul vrea s-o achizitioneze este de 100 de licente, la un pret minim de 204.000 lei. Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 9 ianuarie 2017, iar cel pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 11 ianuarie 2017. Data limita de evaluare a ofertelor este 31 ianuarie 2017.

Firmele care vor sa participe la licitatie vor trebui sa indeplineasca anumite conditii, potrivit anuntului de participare. ”Operatorii economici vor face dovada produselor furnizate in ultimii 3 ani, calculati de la termenul limita pentru depunerea ofertelor, din care sa rezulte ca ofertantul a furnizat/livrat produse similare celor care fac obiectul acordului-cadru in valoare cumulata de minim 346.800 lei, fara TVA, la nivelul a maxim 3 contracte, cu indicarea valorilor, datelor si a beneficiarilor publici sau privati”, se arata in anunt.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri