Vicepremierul Vasile Dincu a votat la sectia 117 de la Colegiul Tehnic Energetic din Cluj, el declarand ca, in acest moment, Romania are nevoie ”mai mult de o politica de dezvoltare si mai putin de o politica a continuei lupte ideologice”, el adaugand ca ”o politica pentru oameni” este scopul politicii in viitor.

”Am votat pentru resetarea sistemului, pentru a schimba logica sistemului politic din Romania, a trece de la o politica a dezbinarii, a razboiului politic continuu, a razboiului permanent, la o politica a dezvoltarii. Cred ca trebuie, azi, cand suntem in ceasul al douasprezecelea, mai avem doi ani pana la 100 de ani de stat national, trebuie sa schimbam violent modul in care facem politica, sa facem un nou contract social. Cred ca in acest contract social oamenii trebuie pusi pe primul loc, oamenii inaintea profitului, trebuie sa ne gandim la fericirea oamenilor si mai putin la statistici si la scheme de dezvoltare statistica. Am senzatia ca oamenii asteapta in acest moment de la politicieni altceva decat ceea ce am oferit noi pana acum in 25 de ani si cred ca trebuie sa coboram la aceste vise ale oamenilor si sa incepem sa le punem in fata politicii, ca principalul scop al politicii”, a afirmat Vasile Dincu, la iesirea de la vot, potrivit News.ro.

El a mai spus ca ”Romania are nevoie in acest moment mai mult de o politica civila, o politica de dezvoltare, o politica de lucrari publice si mai putin de o politica a continuei lupte ideologice, a impartirii Romaniei in doua, o Romanie buna si o Romanie rea, o Romanie a celor care sunt curati si o Romanie a celor care nu sunt curati”.

”Cred ca este un moment in care trebuie sa valorificam ceea ce are bun Romania, resursele noastre, ca Romania sa se poata intoarce acasa, sa se poata intoarce acasa si cei care sunt acasa dar nu se simt bine in acest moment acasa. O politica pentru oameni, asta cred ca este scopul politicii noastre in viitor si acesta este proiectul in care cred. Am votat singurul proiect care a fost in aceasta campanie electorala, singurul proiect de dezvoltare a Romaniei”, a adaugat Vasile Dincu.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri