Fostul premier Victor Ponta a declarat, miercuri, la Parlament, ca propunerea lui Sevil Shhaideh pentru postul de premier este foarte buna, fiind un semn de deschidere si de normal, iar presedintele Klaus Iohannis nu ar putea avea vreun motiv sa o refuze.

"Am o parere foarte buna despre Sevil, am lucrat cu ea foarte bine si cat a fost secretar de stat, dupa cum stiti am propus-o ca ministru, a fost un ministru foarte bun si ii urez succes. Chiar cred ca este o femeie foarte echilibrata si, repet, cat am lucrat cu ea am lucrat foarte bine si o respect foarte mult. Mi se pare o propunere foarte buna. O votez cu placere daca vine in Parlament", a afirmat Victor Ponta, conform News.ro

Deputatul PSD a sustinut ca Liviu Dragnea are incredere in Sevil Shhaideh. "Haideti sa avem Guvern cat mai repede, sa avem Guvern si astazi daca putem sa il avem, pentru ca in fiecare zi pierdem bani pentru oameni si pierdem lucruri importante", a completat fostul premier. Victor Ponta a mai precizat ca a aflat de propunerea de premier de la televizor.

Chestionat ce semn este pentru PSD faptul ca a fost propusa Sevil Shhaideh, acesta a afirmat ca este "un semn de deschidere". "E femeie, e musulman, e un semn de deschidere si de normal si e un profesionist foarte bun. Nu stiu ce va face domnul Iohannis, daca va accepta sau nu. Propunerea e de nerefuzat, nu stiu ce motiv ar avea domnul Iohannis sa o refuze, ca nu au apucat sa ii faca niciun dosar", a conchis Victor Ponta.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri