Dacian Ciolos a anuntat ca il va astepta miercuri seara pe noul premier, Sorin Grindeanu, la Palatul Victoria dupa ce noul cabinet va depune juramantul in fata presedintelui urmand ca cei doi sa aiba o discutie mai detaliata in cursul zilei de joi.

Dacian Ciolos a precizat ca il va intampina pe Sorin Grindeanu la Palatul Victoria pentru a-i preda sefia Guvernului, lucru pe care cei doi l-au convenit deja in urma unor conversatii telefonice, conform News.ro.

”Eu am avut mai multe discutii telefonice in aceste zile cu domnul prim-ministru desemnat, inclusiv astazi. Am inteles ca, dupa depunerea juramantului de la Cotroceni, va veni la Palatul Victoria si intentioneaza chiar sa aiba o sedinta de Guvern. O sa-l astept in seara asta cand va veni la Guvern, insa am convenit sa avem o discutie mai asezata in cursul zilei de maine dat fiind ca astazi Guvernul intentioneaza sa organizeze deja aceasta sedinta”, a spus Dacian Ciolos. Acesta intentioneaza sa-i prezinte lui Sorin Grindeanu proiectele pe care guvernul Ciolos le-a demarat si care vor trebui continuate sau finalizate in perioada urmatoare. La ora transmiterii acestei stiri, Sorin Grindeanu prezinta plenului Parlamentului lista minstrilor si programul de guvernare.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri