„Va deveni Romania republica bananiera a Europei?", (se) intreaba postul public elvetian SRF. Jurnalistii spun de la inceput ca Liviu Dragnea, pe care il numesc mana forte din spatele guvernului, este unul dintre beneficiarii modificarilor legislative aprobate de Executiv. Jurnalistii elvetieni amintesc si interviul pe care liderul PSD l-a acordat postului de radio inaintea alegerilor din decembrie si in care a spus ca nu vrea sa discute despre porcarii precum coruptia.

Vreau sa le vorbesc romanilor despre viitor, nu despre porcarii precum coruptia”, a spus Liviu Dragnea.

Circa 300.000 de oameni au protestat ieri, pentru a doua zi la rand, in Bucuresti si in alte 50 de orase din tara fata de decizia Guvernului Grindeanu de a modifica Codurile penale prin ordonanta de urgenta. A fost cel mai mare protest din Romania de la Revolutie, pana in prezent.

In Bucuresti au fost circa 150.000 de oameni, blocand complet Piata Victoriei si strazile adiacente. Ministrul de Interne insa a spus, astazi, ca au fost circa 25.000 de oameni.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri