Presedintele PNL Constanta, Gheorghe Dragomir, le cere celor doi ministri constanteni din Guvernul Grindeanu, anume ministrul Dezvoltarii Regionale, Sevil Shhaideh si ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, sa demisioneze din Executiv si, ”fiind doi oameni de onoare”, ”sa ia atitudine” si sa se delimiteze de modul cum a fost adoptata OUG privind modificarile din justitie.

Gheorghe Dragomir a transmis, joi, printr-un comunicat de presa, ca cei doi sunt oameni de onoare si nu pot gira “faptele reprobabile” ale guvernului din care fac parte legate de modificarea legislatiei penale, conform News.ro.

“In numele PNL Constanta, cer demisia ministrului Dezvoltarii Regionale, Sevil Shhaideh, si a ministrului Turismului, Mircea Titus Dobre, ambii fiind partasi la actiunile pe care Guvernul PSD-ALDE le intreprinde in aceste zile impotriva vointei cetatenilor. In momentul in care au fost nominalizati in functia de ministru, chiar daca acestia doi sunt membri ai Partidului Social Democrat, am crezut ca vor aduce un plus de valoare judetului Constanta. Fiind doi oameni de onoare, care nu pot gira faptele reprobabile ale guvernului din care fac parte, le cer acestora sa ia atitudine si sa se delimiteze urgent fata de modul in care a fost adoptata OUG privind modificarea legislatiei penale”, a presedintele PNL Constanta.

De asemenea, el solicita presedintelui organizatiei judetene a PSD Constanta, Felix Stroe, si presedintelui organizatiei municipale a PSD Constanta, Decebal Fagadau, sa isi exprime public pozitia fata de adoptarea de catre Guvern a ordonantei de urgenta privind modificarea codurilor penale si a proiectului de lege privind gratierea. Liderul PNL Constanta spune ca oamenii de buna credinta din PSD trebuie sa se delimiteze aceste actiuni ale lui Guvernului Grindeanu.

“Raul provocat prin adoptarea acestei ordonante de urgenta, faptul ca intreaga tara sta astazi pe un butoi de pulbere, sfidarea cetatenilor cinstiti ai acestei tari, dar si batjocorirea imaginii Romaniei in fata tuturor institutiilor si statelor europene sunt doar cateva dintre motivele pentru care toti oamenii de buna-credinta din PSD ar trebui sa se dezica de actiunile iresponsabile ale Guvernului Grindeanu”, a afirmat presedintele PNL Constanta. El s-a declarat impresionant de numarul mare de manifestanti care au protestat in ultimele zile fata hotararile luate de Guvern in domeniul justitiei.

Sursa foto: Pixabay/Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri