Motiunea de cenzura depusa de opozitie impotriva Guvernului Grindeanu va fi dezbatuta si votata miercuri, de la ora 12.00, a anuntat, luni, presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu.

El a precizat ca Birourile Permanente reunite au aprobat calendarul votarii bugetului, moment care va avea loc marti, iar apoi, miercuri, va fi discutata si motiunea de cenzura. "Marti va avea loc votul pe bugetul de stat si bugetul asigurarilor sociale de stat si miercuri, incepand de la ora 12.00, dezbaterea si votul pe motiunea de cenzura", a spus Tariceanu, conform News.ro.

Motiunea de cenzura a opozitiei a fost citita, luni, in plenul reunit al celor doua Camere. PNL si USR au depus miercuri, la Camera Deputatilor, motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, liderul Patidului National Liberal, Raluca Turcan, afirmand ca aceasta este solutia „legala si institutionala” pentru demisia Guvernului. Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu contine o serie de critici dure la adresa coalitiei PSD-ALDE, pe care PNL si USR o acuza de legalizarea furtului prin adoptarea ordonantei de urgenta privind modificarea codurilor penale si a proiectului de lege privind gratierea.

Sursa foto: Shutterstock/ Nirat.pix

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri