USR comenteaza, joi, demisia lui Florin Iordache din fruntea Ministerului Justitiei, afirmand ca nu este suficienta, pentru ca el se va intoarce in Camera Deputatilor si in Comisia juridica, unde va continua probabil sa legifereze in acelasi fel ca pana acum, cu legi care au scos in strada 600.000 de oameni.

"Dupa ce prin initiativele sale noctambule 'legale si constitutionale' a reusit sa provoace cele mai numeroase proteste civile din istoria Romaniei, domnul Florin Iordache a acceptat astazi sa isi prezinte demisia. Consecvent cu initiativele mandatului sau care a stat sub semnul minciunii, gasim si in declaratia sa finala dezinformari abil impachetate cum ar fi aceea ca OUG 13 (aceea adoptata) ar fi trecut prin dezbatere publica", se arata intr-un comunicat de presa semnat de purtatorul de cuvant al USR, Dan Barna, conform News.ro.

Barna afirma ca OUG 13 a fost un act de o "neechivoca imoralitate publica", prin care statul de drept a fost "agresat", fiind facut cu dedicatie pentru Liviu Dragnea. Astfel, demisia lui Iordache nu este suficienta, spun cei din USR.

"Da, domnul Iordache a demisionat, dar, din nefericire pentru Romania, el va reveni in Camera Deputatilor in Comisia Juridica de unde va avea mijloacele si va continua, fara indoiala, sa promoveze aceleasi valori toxice pentru statul de drept, precum cele care au scos 600.000 de cetateni in strada. Actorul s-a retras. Regizorul Sorin Grindeanu si producatorul Liviu Dragnea sunt asteptati pentru decontul echipei de productie", mai spune Dan Barna.

Sursa foto: Shutterstock/Bacho

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri