Florin Jianu, care a demisionat din functia de ministru pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, din cauza aprobarii OUG de modificare a codurilor penale, se intoarce in antreprenoriat. Jianu a declarat vineri pentru News.ro ca isi face un start-up prin care sa dezvolte ”proiecte educationale”.

”Ma intorc in antreprenoriat. O sa imi deschid o firma in curand, un start-up. Pregatesc un proiect educational”, a declarat Florin Jianu. De alfel, fostul ministru va participa marti, 14 februarie, la un eveniment organizat de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), al carui presedinte a fost inainte a fi numit ministru in Guvernul Grindeanu, conform News.ro.

La eveniment, Jianu isi va prezenta raportul de activitate in cadrul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat. Florin Jianu a anuntat pe Facebook, in 2 februarie, ca demisioneaza din Guvern. "Ma opresc aici din activitatea guvernamentala pentru ca asa imi dicteaza constiinta, iar asta nu este negociabil pentru nimic in lume!!!", a scris atunci ministrul, adaugand: "Romania nu merita ce i se intampla acum, romanii nu merita ce li se intampla acum!".

"Am reflectat cu responsabilitate la ceea ce este etic sa fac in continuare si nu in principal pentru probitatea mea profesionala, pentru ca aici am constiinta curata, ci pentru copilul meu, pentru cum o sa ma uit in ochii lui si ce anume o sa ii spun peste ani. O sa ii spun ca tata a fost un las si a girat actiuni pe care nu le impartaseste sau a ales sa iasa cu fruntea sus dintr-o poveste care nu este a lui?!", si-a inceput ministrul postarea.

El a precizat ca decizia sa a fost luata inca din seara sedintei de guvern in care a fost aprobata OUG de modificare a codurilor penale, dar ca a amanat anuntul sperand ca cei care au gresit isi vor repara eroarea.

Florin Jianu a facut parte si din Guvernul Ponta, ocupand pozitia de ministru delegat pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediu de Afaceri si Turism in perioada martie-decembrie 2014, iar din aprilie anul trecut si pana in ianuarie anul acesta a fost presedintele Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri