Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca parlamenarii social-democrati vor vota Legea de respingere a OUG 13/2017, decizie luata in urma unei discutii avute cu presedintii comisiilor juridice din Parlament, deputatul Eugen Nicolicea si senatorul Serban Nicolae, ambii de la PSD.

Liviu Dragnea precizeaza, intr-o postare de Facebook, ca au existat opinii potrivit carora nu ar fi nevoie de o dezbatere parlamentara a OUG 13 deoarce a fost abrogata. ”Ordonanta 13 este abrogata. Din punctul meu de vedere este un subiect inchis. Au fost opinii ca nu ar mai trebui sa se dezbata in Parlament, pentru ca deja este abrogata”, a scris presedintele PSD, conform News.ro.

Pana la urma, Dragnea s-a consultat cu presedintii comisiilor juridice pentru o solutie care sa puna capt speculatiilor. ”Am discutat cu presedintii comisiilor juridice ale celor doua Camere si am decis sa ducem procesul pana la capat. Vom vota legea de respingere a OUG 13 pentru a nu mai ramane loc de nicio interpretare”, a conchis presedintele Camerei Deputatilor.

Liberalii au depus joi o cerere la Biroul Permanent al Senatului prin care solicita introducerea pe ordinea de zi a plenului a ordonantei de urgenta 13/2017 cu scopul de a fi respinsa in regim de urgenta, atragand atentia ca orice alta abordare asupra parcursului legislativ al OUG 13 ridica mari semne de intrebare in privinta intentiilor reale ale majoritatii parlamentare.

”Partidul National Liberal a depus astazi, in atentia conducerii Senatului, solicitarea de a introduce pe ordinea de zi a plenului a Ordonantei de Urgenta 13/2017, cu scopul de a fi respinsa in regim de urgenta. Solicitarea a fost inregistrata de liderul grupului senatorilor PNL, Mario Oprea, astfel incat in prima sa reuniune Biroul Permanent al Senatului sa dispuna Comisiei juridice depunerea raportului asupra OUG 13 si inscrierea pe ordinea de zi a plenului pentru a fi respinsa. Consideram ca orice alta abordare asupra parcursului legislativ al acestei Ordonante de Urgenta ridica mari semne de intrebare in privinta intentiilor reale ale majoritatii parlamentare”, se arata intr-un comunicat de presa transmis de PNL.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri