Fostul premier Dacian Ciolos a declarat, sambata, la Europa FM, ca se gandeste la mai multe variante pentru "a fi de folos" in Romania, inclusiv intrarea intr-un partid sau infiintarea unuia nou, insa ii este "teama" ca "lumea se plictiseste repede" de noile formatiuni, astfel incat analizeaza si alte forme de implicare.

Intrebat daca ia in calcul infiintarea unui nou partid, Dacian Ciolos a raspuns afirmativ. "Ma gandesc si la asta. Ma gandesc la toate solutiile", a spus el, adaugand ca doreste sa "valorifice" momentul actual din societatea romaneasca si doreste "sa fie de folos" in Romania, potrivit News.ro.

"Analizand stadiul in care sunt, ma duce cu gandul ca in ultimii ani au aparut partide noi in Romania, dar cam toate au ramas acolo, se zbat sa intre in Parlament. Unele dintre ele nici nu au reusit. Pe de alta parte, partidele mai vechi pe care le avem si-au pierdut increderea. Ma intreb daca solutia e ca de fiecare data sa faci un partid nou, ramanand in aceeasi politica, sau sa gasesti modalitatea prin care sa schimbi modul in care se face politica, indiferent de partid", a afirmat fostul premier.

Dacian Ciolos spune ca ia in calcul trei variante: sa stea "in afara partidelor" si sa isi aduca contributia in alte feluri de organizare, sa intre intr-un partid si de a incerca "prin propriul exemplu" sa arate ca se poate face si altfel de politica, dar si "solutia de a face un alt partid". El a precizat insa ca, fata de aceasta ultima solutie, are rezerve.

"Teama mea e ca lumea se plictiseste repede de un partid si iar se intoarce la ideea ca, pana la urma, toti sunt la fel", a spus fostul premier. Intrebat insa daca nu exclude aceasta varianta, Dacian Ciolos a confirmat: "Nu exclud". La inceputul lunii ianuarie, Dacian Ciolos spunea ca ia in calcul si infiintarea unei asociatii, construite pe baza Platformei Romania 100.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri