Liberalul Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia, a declarat sambata, in Consiliul National de Coordonare, ca habar nu are ce au modificat liderii la Statutul partidului, dar „indiferent de modificari”, el va ramane membru PNL. Acesta a tinut sa precizeze ca, fara primari, PNL este „zero”, in conditiile in care edilii „se bat”, iar tot ei „si-o iau din toate pozitiile”.

„Va salut pe cei care v-ati batut in campanie. Pentru mine exista oamenii care s-au batut. La Alba s-a castigat, s-a facut ceva in plus. Sa fii sef trebuie sa ai responsabilitate, sa arati ca poti sa faci ceva. Habar nu am ce o sa modificati la Statut, eu raman membru PNL indiferent de modificari. Cred ca era bine sa avem cate o foicita ca sa stim ce modificam la statut.”, a afirmat Mircea Hava (foto), spunand ca aude ”tot felul de zvonuri” ca liderii de organizatii judetene nu vor avea voie sa candideze la functiile de conducere la nivel central.

Liberalul a tinut sa precizeze ca, fara primari, PNL este „zero”, in conditiile in care edilii „se bat”, iar tot ei „si-o iau din toate pozitiile”. „Fara ei (primari – n.r.) partidul este zero. Ei se bat, ei o si iau din toate pozitiile. De unde salarii? Din pensia dumneavoastra domnilor parlamentari, ca nu am vazut unul care sa mearga la notar si sa spuna ca nu vrea pensia. De ce sunteti ipocriti?”, a afirmat liberalul.

In incheiere, el a precizat ca vrea un partid puternic, deoarece presedintele Klaus Iohannis nu poate sa aiba un parteneriat cu un partid „care se balbaie".„Ori suntem curajosi, ori sa mergem sa ne vedem de treaba. Vreau un partid puternic pentru ca avem un parteneriat cu un presedinte puternic, domnul Klaus Iohannis. Niciodata un presedinte ca Iohannis nu poate sa aiba un parteneriat cu un partid care se balbaie”, a conchis Mircea Hava.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri