Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca nu a semnat vreo intelegere cu premierul Sorin Grindeanu, asa cum a declarat fostul premier Victor Ponta. Mai mult, seful statului a precizat ca Victor Ponta are un "talent special" de a vorbi despre lucruri care nu exista.

"Acel fost premier (Victor Ponta - n.r.) are un talent special in a aduce in discutii chestiuni care nu exista. Nu, nu exista niciun pact de coabitare, ba, mai mult, pot sa va spun ca nu va exista vreodata. Nu simt absolut deloc nevoia sa fac un pact sau alta intelege scrisa cu PSD", a declarat Klaus Iohannis, potrivit News.ro.

Premierul Sorin Grindeanu a scris joi, pe Facebook, ca un pact de coabitare este „doar o hartie”, motiv pentru care nu exista si nu va exista un astfel de pact intre el si presedintele Klaus Iohannis, ceea ce nu inseamna ca nu va avea o colaborare corecta cu Administratia Prezidentiala pe temele de interes major pentru Romania.

Recent, Victor Ponta a declarat ca intre presedintele Klaus Iohannis si premierul Sorin Grindeanu exista un pact de coabitare. Precizarea a fost facuta in contextul in care tot Victor Ponta a afirmat ca pactul dintre el si Traian Basescu a fost negociat de Liviu Dragnea si Iulian Chifu.

”Cand iei singur deciziile, inevitabil unele sunt bune, altele mai putin bune, doar ca trebuie sa ti le asumi. Eu am avut prostul obicei sa-mi asum tot. De exemplu, faimosul pact cu Traian Basescu. Mi l-am asumat eu. De scris si de negociat, l-a negociat Liviu Dragnea", a declarat Victor Ponta.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri